Reboot Comics start crowdfunding voor nieuwe stripreeks

De nieuwe uitgeverij Reboot Comics is deze week een crowdfunding gestart voor de nieuwe stripreeks 9 Tails. Aan de reeks werken zeker niet de minste tekenaars mee, namelijk Romano Molenaar, Ralf van der Hoeven en Johan Neefjes. Het scenario is geschreven door Leon Verhoeven.

9 Tails gaat over een superheldin met Nederlandse roots genaamd Red Sphynx. Haar belangrijkste gave is dat ze 9 levens heeft. Daardoor durft ze soms risico’s te nemen in haar strijd tegen het kwaad. Maar voordat ze het einde van hij 9e leven bereikt zal ze een opvolger moeten vinden om de Red Sphynx te laten bestaan.

De campagne is bedoeld om voldoende budget op te halen om het grafische werk af te ronden en om het te drukken. Het doel van 3.000 euro is inmiddels al gehaald, maar de campagne loopt nog tot eind februari. Er zijn stretch doelen gesteld, wat betekent dat er extra goodies gratis bijkomen op het moment dat de crowdfunding nog succesvoller is dan het gestelde doel. Op dit moment ziet het er al naar uit dat er gratis boekenleggers bij gaan komen.

Volg 9 Tails – The chronicles of the Red Sphynx op Kickstarter en claim jouw exemplaar!

Door Striplezer

Ik ben Jeroen, Striplezer. Meestal lees ik stripboeken uit Europa en soms wat comics. Hier deel ik graag de nieuwste, leukste en de mooiste strips en comics met je en geef je een kijkje in mijn stripverzameling! Volg me ook op Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.