Wie is Striplezer?

Ik ben Jeroen, ook wel bekend als Striplezer. Ik lees stripboeken en graphic novels, voornamelijk uit Europa en soms ook wat Amerikaanse comics. De strips die ik lees variëren van de bekende oude series die nostalgie oproepen, zoals Kuifje en Asterix, tot gloednieuwe strips en graphic novels van Nederlandse bodem. Ik verzamel ook originele tekeningen van bekende stripmakers en filmcellen van tekenfilms die gebaseerd zijn op stripfiguren. Op Instagram en Facebook deel ik de nieuwste, leukste en de mooiste strips en comics graag met je en geef je een kijkje in mijn stripverzameling!

Sinds mei 2023 ben ik elke twee weken te horen in de podcast Comic Talk NL met de rubriek “De Nederlandstalige Niet Te Missen”! In de podcast worden de nieuwste en gaafste comics besproken en sinds mijn komst dus ook steeds meer Nederlandstalige strips en graphic novels. Zorg dat je niets mist en volg het op Instagram en Youtube.

Heb je een vraag over mijn blog, social media posts of ken jij een strip of comic die ik absoluut eens moet lezen? Stuur een mailtje naar jeroen@striplezer.nl.