5 jaar Striplezer


Op deze foto zie je een kleine greep uit de to-do list van een Striplezer 😅 Bijna 5 jaar geleden begon ik met mijn instagram account. Ik zat in de maanden daarvoor overspannen thuis en toen ik me wat beter ging voelen ben ik in m’n stripverzameling gedoken. Sommige strips las ik opnieuw en herinnerde ik mij nog precies, van andere strips wist ik niet eens meer dat ik ze had. Bij de start van dit account was er nog niet veel activiteit rondom strips op Instagram maar dat veranderde snel. Op die manier ben ik met veel mensen in contact gekomen die ik anders nooit had leren kennen.

Het is wel altijd voor de lol geweest. Ik krijg er niet voor betaald en ik post ook niet in een vaste frequentie. Het kan daarom soms wel weken stil zijn, dan heb ik het meestal wat drukker met werk of met m’n gezin. Maar laatst zag ik ineens dat ik de 1000 volgers was gepasseerd! Dat is toch wel een hoogtepuntje. Ben ik dan nu officieel een influencer, of misschien een Stripfluencer? 🤓

Hoe dan ook, het is tijd om weer wat meer van mij te laten horen. Ik heb de laatste tijd best veel gelezen waar ik nog niets over heb gedeeld en ik heb nog een flinke to-do list. Dus de komende maand ga ik mijn Instagram en Facebook volgers elke dag voorzien van een tip of een review! 🚀

Mocht je nog een tip hebben of ben je uitgever en wil je dat ik iets onder de aandacht breng? Laat het mij weten en ik dan voeg ik het toe aan mijn to-do list!

Door Striplezer

Ik ben Jeroen, Striplezer. Meestal lees ik stripboeken uit Europa en soms wat comics. Hier deel ik graag de nieuwste, leukste en de mooiste strips en comics met je en geef je een kijkje in mijn stripverzameling! Volg me ook op Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.