Aangenaam verrast bij een Marktplaats koopje

Op Marktplaats zag ik een mooie collectie voorbij komen van Sjors en Sjimmie bundels. De vrouw die ze aanbood schreef dat het om de verzameling van haar overleden man ging die ze nu een aantal jaar later na een aantal jaar later aan het uitzoeken is deels te koop aanbiedt. Ik ben vanavond langs gegaan om ze op te halen. Ik kreeg een kop koffie aangeboden en we raakten aan de praat over mijn hobby.

Ik vertelde dat ik nog 7 nummers van Suske en Wiske zoek maar dat ik meestal mis grijp bij kringloopwinkel en tweedehands bakken van de stripwinkel. Het is ook een hobby die ik koop ze niet bij een handelaar voor de hoofdprijs, ik wil er gewoon tegenaan lopen. Soms vervang ik wat oude items die in slechte staat zijn met een beter exemplaar uit de kringloopwinkel. Maar die laatste 7 nummers ben ik in de afgelopen jaren nooit tegengekomen. Hoewel ik haar weinig kans gaf, ging ze direct voor me op zoek en kwam ze binnen een paar minuten terug met 6 nummers. Ik hoefde er niets voor te betalen want ze was blij dat ze een liefhebber er plezier mee kon doen, echt heel lief.

Nu mis ik alleen nog Suske en Wiske nummer 292 De Nachtwachtbrigade, wie weet is binnenkort de serie compleet. Zou mooi zijn als dat nog lukt in dit 75 jaar Suske en Wiske jubileum jaar!

Door Striplezer

Ik ben Jeroen, Striplezer. Meestal lees ik stripboeken uit Europa en soms wat comics. Hier deel ik graag de nieuwste, leukste en de mooiste strips en comics met je en geef je een kijkje in mijn stripverzameling! Volg me ook op Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.