Kenny Rubenis signeert op WC papier


Toen de lockdown net een paar weken aan de gang was en iedereen massaal toiletpapier aan het hamsteren was had Kenny Rubenis een ontzettend grappig idee! Hij verkocht een Dating for Geeks karakter op een velletje toiletpapier om met de inkomsten zijn collega-tekenaars die in zwaar weer zitten te steunen.

Dating for Geeks is een leuke gag strip die heel lang verscheen in de krant Metro. Alle belangrijke dingen van het leven komen aan bod, volgens tekenaar Kenny Rubenis. Zoals liefde, familie, werk, vrije tijd, Star Wars, het nieuwe seizoen van Game of ThronesBatman… nog een keer Star Wars… De écht belangrijke dingen dus.

Leuk idee, steun ik graag! En ik hoop dat Kenny zelf nog een paar eurootjes over houdt om over twee weken lekker een welverdiend biertje op het terras te drinken! 🍺 👍🏻 

Door Jeroen Ooms

Ik ben Jeroen, striplezer. Meestal lees ik stripboeken uit Europa en soms wat comics. Hier deel ik graag de nieuwste, leukste en de mooiste strips en comics met je en geef je een kijkje in mijn stripverzameling! Volg me ook op Instagram en Facebook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.