Kenny Rubenis signeert op WC papier


Toen de lockdown net een paar weken aan de gang was en iedereen massaal toiletpapier aan het hamsteren was had Dating for Geeks tekenaar Kenny Rubenis een ontzettend grappig idee! Hij verkocht een Dating for Geeks karakter op een velletje toiletpapier om met de inkomsten zijn collega-tekenaars die in zwaar weer zitten te steunen. Het was een knipoog naar de hysterie rondom het hamsteren van spullen waardoor het bijna niets meer in de supermarkt te krijgen was. Maar tegelijkertijd was het ook om bewustwording te creëren bij de stripfans voor het feit dat er best wel wat mensen zonder werk zaten.

Dating for Geeks is een leuke gag strip die heel lang verscheen in de krant Metro. Alle belangrijke dingen van het leven komen aan bod, volgens tekenaar Kenny Rubenis. Zoals liefde, familie, werk, vrije tijd, Star Wars, het nieuwe seizoen van Game of ThronesBatman… nog een keer Star Wars… De écht belangrijke dingen dus.

Leuk idee, steun ik graag! En ik hoop dat Kenny zelf nog een paar eurootjes overhoudt om over een paar weken lekker een welverdiend biertje op het terras te drinken! 🍺 👍🏻 

Door Striplezer

Ik ben Jeroen, Striplezer. Meestal lees ik stripboeken uit Europa en soms wat comics. Hier deel ik graag de nieuwste, leukste en de mooiste strips en comics met je en geef je een kijkje in mijn stripverzameling! Volg me ook op Instagram en Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.